Philodendron Bloody Mary: Successful Plant Care and Growing Guide

MicroVeggy

Το Philodendron Bloody Mary καλλιεργείται κυρίως για το εντυπωσιακό φύλλωμά του. Ένα εύκολο στην καλλιέργεια πολυετές, το Philodendron Bloody Mary είναι αρκετά κομψό για να διακοσμήσει οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε γλάστρες ή σε κρεμαστά καλάθια. Αυτό το φιλόδενδρο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους. Ας μάθουμε λοιπόν πώς να μεγαλώνουμε με επιτυχία. Πήδα αμέσως μέσα!

Τι είναι ένα? Φιλόδενδρο Bloody Mary?

Η Bloody Mary Philodendron ανήκει στην οικογένεια Araceae, μαζί με τα Philodendron Burley Marx και Philodendron Heteraceum, αποτελώντας μία από τις καλύτερες επιλογές κατά την επιλογή φυτών εσωτερικού χώρου. Αυτό το φυτό καλλιεργείται για το όμορφο φύλλωμά του. Μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων χαμηλού φωτισμού. αλλά του αρέσει το δυνατό φως του ήλιου

Το Philodendron Bloody Mary είναι εγγενές στα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής. Μπορείτε όμως να το βρείτε και σε πολλές περιοχές όπως η Ασία, η Αυστραλία, η Αφρική και οι Δυτικές Ινδίες.

Είναι σπάνιο το Bloody Mary Philodendron;

Το Philodendron Bloody Mary είναι ένα σπάνιο είδος. Επομένως, φυσικά είναι δύσκολο να αποκτηθεί η κατοχή. Δεδομένου ότι είναι σπάνιο φυτό, είναι και ακριβό. Αλλά μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές. Από διαδικτυακές αγορές όπως το Facebook Marketplace και το Etsy, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους πωλητές για τις καλύτερες εκπτώσεις!

Χαρακτηριστικά της Bloody Mary Philodendron

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να μεγαλώσετε ένα philodendron Bloody Mary, είναι σημαντικό να γνωρίζετε μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν είστε νέος αγρότης. Σημειώστε ότι υπάρχουν μερικά άλλα είδη φιλόδενδρων παρόμοια με αυτό. Φυσικά δεν θέλετε να αγοράσετε άλλο φυτό, σωστά;

φύλλα και μίσχοι

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Philodendron Bloody Mary είναι γνωστό για τους πολύχρωμους μίσχους και το όμορφο φύλλωμά του. Το αναπτυσσόμενο φύλλωμα του μωρού συνήθως ξεκινά με κόκκινο χρώμα και στη συνέχεια μετατρέπεται στο συνηθισμένο πράσινο φύλλωμα. Τα φύλλα είναι λεία, μακριά, μυτερά στην άκρη, έχουν φλέβες και αναπτύσσονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Καθώς τα φύλλα μακραίνουν και πέφτουν. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτά τα φύλλα έχουν μια μπορντό κόκκινη κοιλιά γεμάτη με κόκκινο υγρό, εξ ου και το όνομα “Bloody Mary”.

Μέγεθος

Με την κατάλληλη φροντίδα και συνθήκες ανάπτυξης, το philodendron Bloody Mary μπορεί να αναπτυχθεί σε ύψος 12 ποδιών και έκταση 9 ιντσών, αλλά αυτή η ανάπτυξη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά του να μεγαλώνει.

Ο χώρος που θα στήσετε τα φυτά σας θα καθορίσει επίσης πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν. Τα δέντρα που διατηρούνται σε μέρη με συνωστισμό τείνουν να επιβραδύνουν καθώς μεγαλώνουν και μεγαλώνουν. και δεν ψηλώνουν

Αειθαλής

Κατάλληλο για καλλιεργητές που θέλουν να καλλιεργήσουν αυτό το φυτό. Αυτό το είδος είναι φυσικά αειθαλές. Συνοπτικά, είναι Με την κατάλληλη φροντίδα, το philodendron Bloody Marys θα παραμείνει υγιές και όμορφο όλο το χρόνο. ανεξάρτητα από την εποχή

Πόσο διαρκεί το Philodendron Bloody Mary;

Το Philodendron Bloody Mary μπορεί να χρειαστεί έως και ένα χρόνο για να ωριμάσει. Αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς το φροντίζεις. Μπορεί να χρειαστεί λιγότερο από ένα χρόνο ή περισσότερο για να γίνει πραγματικά ένα καθιερωμένο εργοστάσιο.

Philodendron Bloody Mary: Quick Table Summary

φυλή αρακία
βοτανική ονομασία Philodendron Bloody Mary
Απαιτήσεις οπτικών Το Philodendron Bloody Mary του αρέσει ο πλήρης ήλιος, ωστόσο, μπορεί να αναπτυχθεί καλά σε χαμηλό φωτισμό ή μερική σκιά.
ανάγκες σε νερό Αυτό το φυτό προτιμά το υγρό, καλά στραγγιζόμενο χώμα γλάστρας. Ποτίστε λοιπόν δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι και κρατήστε το έδαφος υγρό αλλά όχι μουσκεμένο.Το πότισμα πρέπει να μειωθεί το χειμώνα.
απαιτήσεις του εδάφους Προτιμά ένα μείγμα γλαστρών καλής ποιότητας ή μίγμα εδάφους.
απαιτήσεις για λίπασμα Μπορείτε να ταΐσετε τα φυτά σας με βασικό λίπασμα για φυτά εσωτερικού χώρου. Δεν απαιτεί μια ιδιαίτερα πολυτελή φυτική διατροφή.
απαιτήσεις θερμοκρασίας Η βέλτιστη θερμοκρασία είναι μεταξύ 60 βαθμών Φαρενάιτ και 75 βαθμών Φαρενάιτ.
απαιτήσεις υγρασίας Η υγρασία είναι μέτρια. Του αρέσει να παραμένει υγρό και να μην στεγνώνει.
Μέγεθος Κάτω από το κατάλληλο περιβάλλον και φροντίδα Μπορεί να απλωθεί δέκα έως δώδεκα πόδια ύψος και εννέα ίντσες πλάτος.
χρώμα φύλλου Τα πρόσφατα αναπτυσσόμενα φύλλα συχνά ξεκινούν κόκκινα και μετά γίνονται πράσινα ως συνήθως.
διάδοση Πολλαπλασιάζεται με σπόρους, μοσχεύματα φύλλων, μοσχεύματα βλαστών, χώμα ή κοπριά και αέρα.
τοξικότητα Είναι τοξικό γιατί περιέχει αδιάλυτο οξαλικό ασβέστιο. Η ουσία μπορεί να προκαλέσει ήπια έως σοβαρά συμπτώματα.
Απαιτήσεις για επανάληψη Όταν οι ρίζες σας είναι συμπαγείς και σφιχτά συσσωρευμένες. Είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να το μετακινήσετε σε ένα νέο δοχείο που είναι μερικές ίντσες μεγαλύτερο από το τρέχον δοχείο σας.
Απαιτήσεις κλαδέματος Όσον αφορά την εμφάνιση Το κλάδεμα ενός Philodendron Bloody Mary εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από δύο πράγματα. είναι να διατηρήσετε την εμφάνιση που θέλετε και να περιορίσετε το μέγεθός του. Το κλάδεμα είναι σημαντικό εάν παρατηρήσετε ότι τα φύλλα πεθαίνουν ή έχουν καταστραφεί.
αναπτυσσόμενο πεδίο Είναι ανθεκτικό στις ζώνες ανάπτυξης του USDA 10 έως 12.
κοινό πρόβλημα Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στη φύτευση είναι το υπερβολικό πότισμα και η υποβρύχια.Οι κηλίδες στα φύλλα Pseudomonas είναι επίσης συχνές.
έντομο Τα πιο κοινά παράσιτα εντόμων είναι οι αφίδες και οι αλευρώδεις.
από που να αγοράσω Το Philodendron Bloody Mary είναι άμεσα διαθέσιμο σε τοπικά καταστήματα κηπουρικής. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε από δημοφιλείς διαδικτυακές αγορές όπως το Etsy και το Facebook Marketplace.

Φιλόδενδρο Ποικιλίες φυτών Bloody Mary

Δυστυχώς, κανένα άλλο είδος Philodendron Bloody Mary δεν είναι γνωστό τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά philodendron που μοιάζουν με αυτό το καταπληκτικό δέντρο, όπως Red Emerald, Rojo Congo, Philodendron Black Cardinal, Philodendron. Majesty και Philodendron Dark Lord

Σύγκριση τύπων

Σε αυτή την ενότητα θα συγκρίνουμε το Philodendron Bloody Mary και το Philodendron Majesty. και Philodendron Dark Lord

Philodendron Bloody Mary vs Majesty

Για να δείτε τη διαφορά μεταξύ των δύο Πρέπει να κοιτάξεις τον κορμό. Το Philodendron Majesty έχει σχεδόν μαύρο/σκούρο μοβ μίσχοι. Εν τω μεταξύ, το Philodendron Bloody Mary είναι έντονο κόκκινο τόσο όμορφο όσο το αίμα.

Όταν πρόκειται για φύλλα Το Philodendron Majesty έχει σχεδόν μαύρο χρώμα. ενώ το μεγαλοπρεπές φιλόδενδρο έχει μερικά φύλλα που είναι σχεδόν σκουριασμένα.Επιπλέον, τα ώριμα φιλόδεντρα είναι αιματηρά, ενώ τα νεαρά είναι κοκκινωπά ή σκουριασμένα καφέ.

Philodendron Bloody Mary vs Dark Lord

Σε σύγκριση με το φιλόδενδρο Bloody Mary, το φιλόδενδρο του Dark Lord έχει μια πλατιά φυλλική επιφάνεια που κινείται προς τα αριστερά και δεξιά από τη μέση της πλευράς ή του πυρήνα κατά μήκος της άκρης του φύλλου. Χρώμα φύλλου φιλόδεντρου Οι Dark Lords κυμαίνονται από χάλκινο έως σκούρο. Τα φύλλα του έχουν σχήμα χάρτινου αεροπλάνου από ψηλά με φαρδιά φτερά. Σημειώστε ότι οι φλέβες μεσαία πλευρά και οι μίσχοι μπορεί να έχουν χρώμα από κόκκινο έως μπορντώ. Το Dark Lord έχει επίσης μπορντώ χρώμα. ενώ τα παλαιότερα φύλλα είναι πράσινα με αποχρώσεις του μπορντό και του κόκκινου.

Φιλόδενδρο Bloody Mary Care

σωστό πότισμα έντονο φως Και οι μέτριες θερμοκρασίες είναι απαραίτητες για να διατηρήσετε τα φυτά σας πράσινα και υγιή. Μπορείτε να τα ταΐσετε κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, την άνοιξη και το καλοκαίρι.Το Philodendron Bloody Marys είναι εύκολο να αναπτυχθεί. αλλά μπορεί να αναπτυχθεί όσο χρειάζεται

απαιτήσεις άρδευσης

Το νερό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την καλλιέργεια φυτών εσωτερικού χώρου όπως το philodendron Bloody Mary.

Η θερμοκρασία και το φως του ήλιου είναι συνήθως εύκολο να διαχειριστούν, ωστόσο, το πότισμα μπορεί να είναι πρόβλημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στους περισσότερους αγρότες, ειδικά στους αρχάριους αρέσει να ποτίζουν πολύ, από την άλλη πλευρά, ορισμένοι αγρότες παραμελούν τις καλλιέργειες που οδηγεί σε έλλειψη νερού.

Οι Philodendron Bloody Marys προτιμούν το υγρό χώμα, ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε να μην ποτίζετε πολύ ή να λασπώσει το χώμα. Ιδανικά Θα πρέπει να ποτίζετε περισσότερα φυτά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Καθώς ο καιρός ζεσταίνει και τα φυτά αναπτύσσονται έντονα κατά τη διάρκεια αυτών των εποχών.

Η καλλιέργεια απαιτεί κατάλληλο νερό και διατροφή. Επομένως, αυτή είναι η εποχή που το λίπασμα, το νερό και το φως του ήλιου είναι τα πιο σημαντικά.

Από την άλλη πλευρά, το πότισμα πρέπει να μειωθεί καθώς φτάνει ο χειμώνας. Το έδαφος θα στεγνώσει περισσότερο τις κρύες μέρες και τα φυτά σας θα είναι επίσης αδρανοποιημένα το χειμώνα.

Απαιτήσεις οπτικών

Το Philodendron Bloody Mary αναπτύσσεται καλύτερα σε φιλτραρισμένο φως. Είναι σημαντικό να προστατεύσετε το φυτό από τον καυτό ήλιο καθώς μπορεί να κάψει τα φύλλα.

Το πολύ ηλιακό φως δεν καίει μόνο τα φύλλα. κάνει επίσης τα φύλλα του φυτού σας να φαίνονται χλωμά.

Δεδομένου ότι το Philodendron Bloody Mary προέρχεται από τα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής. Αυτό το φυτό είναι έτσι προσαρμοσμένο να επιβιώνει σε φιλτραρισμένο ή αμυδρό φως. Ο ήλιος κρυβόταν εν μέρει από τα κλαδιά και τα φύλλα μεγάλων δέντρων στο δάσος.

Ως αποτέλεσμα, η Bloody Mary Philodendron δεν λαμβάνει πολύ ηλιακό φως.

Επιπλέον, τα φιλόδεντρα είναι τέλεια φυτά εσωτερικού χώρου λόγω της προσαρμοστικότητας και της αντοχής τους. Αναπτύσσεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ωστόσο, δεν θέλετε να τοποθετήσετε το φυτό σε χώρο με χαμηλό φωτισμό. Ένα καλό σημάδι ότι το φιλόδενδρο σας χρειάζεται φως είναι αν είναι πολύ μακρύ ή μακρό.

Αυτό συμβαίνει όταν το φιλόδενδρο σας δεν λαμβάνει αρκετό ηλιακό φως και χρειάζεται να βρει μια πηγή φωτός.

Εν τω μεταξύ Εάν δεν έχετε πολύ φυσικό φως εκεί που ζείτε. Μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε ένα φυτό ή σε ένα τεχνητό όπως το παρακάτω.

απαιτήσεις υγρασίας

Όσον αφορά την υγρασία, το Philodendron Bloody Mary προτιμά τη μέτρια υγρασία. Αυτό το φυτό αρέσει να παίρνει άφθονο νερό το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, δεν του αρέσει να είναι πολύ στεγνό το χειμώνα.

Η παρατεταμένη αποθήκευση σε χαμηλή υγρασία μπορεί να είναι πρόβλημα. Ψεκάστε τα φυτά σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για να βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα των φυτών σας δεν ξεραθούν ή διψάσουν. Εάν έχετε αρκετό προϋπολογισμό Μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε έναν υγραντήρα φυτών για να διασφαλίσετε ότι η υγρασία στο φυτό σας είναι πάντα σε ζήτηση.

YINGJEE Mini Humidifiers Υγραντήρας μονόκλινου δωματίου με φορητό υγραντήρα αέρα Aloe Light για τη γιόγκα, γραφείο, σπα, κρεβατοκάμαρα, βρεφικό δωμάτιο, νερό βρύσης Silica Gel Diffuser (Πράσινο)

απαιτήσεις του εδάφους

Για την αποφυγή προβλημάτων που προκαλούνται από το υπερβολικό πότισμα Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό μείγμα εδάφους για το Bloody Mary Philodendron.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα εδάφους καλής ποιότητας που να έχει καλή αποστράγγιση. Αυτό θα επιτρέψει την γρήγορη αποστράγγιση της υπερβολικής υγρασίας. Άρα το φιλόδενδρο σου δεν είναι σε λακκούβες.

Ακόμα κι αν κατά λάθος υπερποτίσετε τα φυτά σας. Το σωστό μείγμα γλάστρας μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα.

Η βελτίωση της αποστράγγισης των φυτών είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε περλίτη στο κανονικό σας μίγμα εδάφους. Αρχικά, μπορείτε να προσθέσετε ένα τέταρτο περλίτη. Ελέγξτε πόσο καλά στραγγίζει το χώμα της γλάστρας σας. και προσαρμόστε την ποσότητα περλίτη όπως σας ταιριάζει

στις περισσότερες περιπτώσεις Προσθέστε 20% έως 30% περλίτη στο μείγμα γλάστρας.

Από την άλλη, αν δεν έχετε καλό χώμα για γλάστρα. Μπορείτε να στραφείτε σε άλλες επιλογές όπως ο βερμικουλίτης και η τύρφη. ή περλίτη και τύρφη ή τύρφη σφάγνου 100%

Δεν υπάρχει προϊόν. Miracle-Gro Sphagnum Peat Moss, 8 qt., Container and Ground Scotts Perlite, 8 τετρ., 2-συσκευασία
βερμικουλίτης παντζάρι περλίτης

απαιτήσεις θερμοκρασίας

Όσον αφορά τις θερμοκρασιακές απαιτήσεις τους, τα Philodendron Bloody Marys είναι πολύ εύκολο στη φροντίδα. Γιατί του αρέσει η ίδια θερμοκρασία με τον άνθρωπο.

Το βέλτιστο εύρος θερμοκρασίας για αυτό το φιλόδενδρο είναι μεταξύ 65 βαθμών Φαρενάιτ έως 75 βαθμών Φαρενάιτ. Αλλά αυτό το εύρος θερμοκρασίας μπορεί να ρυθμιστεί από 60 βαθμούς Φαρενάιτ έως 80 βαθμούς Φαρενάιτ.

Γιατί το Philodendron Bloody Mary δεν αντέχει το υπερβολικό κρύο. Πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας. Χρήση σε τροπικά περιβάλλοντα με ηλιακό φως όλο το χρόνο.

Όταν λοιπόν η θερμοκρασία είναι κάτω από 50 βαθμούς Φαρενάιτ θα δείξει σημάδια άγχους και θερμοκρασίες κάτω από 40 βαθμούς Φαρενάιτ. Τα φυτά σας μπορεί να καταστραφούν.

Φροντίστε λοιπόν να το διατηρήσετε ως φυτό εσωτερικού χώρου ή θυμηθείτε να το φέρετε σε εσωτερικό χώρο όταν φτάσει το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους ζουν στις ζώνες 9 έως 11 του USDA.

Αλλά αν ζείτε στις ζώνες 9 έως 11, το philodendron Bloody Mary ευδοκιμεί ευτυχώς όλο το χρόνο.

Απαιτήσεις γονιμοποίησης

Το Philodendron Bloody Mary έχει γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης. Επομένως, πρέπει να υποστηρίξετε την ανάπτυξή τους με σωστή διατροφή. Αυτό μπορεί να γίνει με λίπανση κάθε μήνα την άνοιξη και το καλοκαίρι όταν το φυτό μεγαλώνει.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο ρυθμός ανάπτυξης του Philodendron Bloody Mary επιβραδύνεται πολύ. Θα πρέπει να μειώσετε τη διατροφή των φυτών σε κάθε δύο μήνες το χειμώνα

Μια τυπική φυτική τροφή εσωτερικού χώρου θα λειτουργήσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίπασμα βραδείας αποδέσμευσης ή υγρό λίπασμα.

Osmocote Smart-Release Plant Food Plus Outdoor & Indoor 8 lbs. Ταΐστε αμέσως όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένης της Miracle-Gro Indoor Plant Food (Υγρό) 8 ουγκιών Βρώσιμα 2 Συσκευασίες.
κομπόστ βραδείας αποδέσμευσης υγρό λίπασμα

Τα υγρά λιπάσματα εφαρμόζονται εύκολα γιατί είναι σε υγρή μορφή.Τα λιπάσματα αργής απελευθέρωσης από την άλλη σας εξοικονομούν πολύ χρόνο. Γιατί χρειάζεται να γονιμοποιήσετε τα φυτά μόνο δύο φορές το χρόνο.

έχω Φιλόδενδρο Είναι το Bloody Mary τοξικό για τα κατοικίδια;

καθώς και άλλα φιλόδεντρα Οι Philodendron Bloody Marys είναι δηλητηριώδεις από τη φύση τους.

Τοξικό γιατί περιέχει αδιάλυτο οξαλικό ασβέστιο Σε περίπτωση κατάποσης, η ουσία μπορεί να ερεθίσει το λαιμό και τον οισοφάγο.

Ναι, το Bloody Mary Philodendron είναι τοξικό για τα κατοικίδια. Κρατήστε το λοιπόν μακριά τους.

Πώς να κλαδέψετε τα φυτά σας

Εκτός από τον γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης Οι Philodendron Bloody Marys είναι επίσης ψηλές και μεγαλόσωμες. Μπορούν να φτάσουν τα 12 πόδια ψηλά.

Αλλά το πόσο μεγάλα είναι πραγματικά εξαρτάται από το πώς τα φροντίζετε. Συνθήκες διαβίωσης και ατομικό DNA

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι καλλιεργητές εσωτερικών χώρων δεν θέλουν να έχουν ύψος μεγαλύτερο από 10 πόδια επειδή η στέγη τους δεν είναι τόσο ψηλή.

Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος του φυτού κλαδεύοντας και χρησιμοποιώντας το σωστό δοχείο.

Γεγονός: Να θυμάστε ότι ο περιορισμός του οικοτόπου στον οποίο ζουν τα φυτά σας περιορίζει την ανάπτυξή τους.

Επιπλέον, όταν μιλάμε για την εμφάνιση Το κλάδεμα ενός philodendron Bloody Mary συνήθως καταλήγει σε δύο πράγματα: στη διατήρηση της εμφάνισης που θέλετε για το δέντρο σας και στον περιορισμό του μεγέθους του.

αν το φιλόδενδρο σου είναι πολύ ψηλό Ο περιορισμός μεγέθους είναι καλός. Ταυτόχρονα, η εμφάνιση εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Αλλά να έχετε κατά νου ότι τα φυτά μπορούν να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν παντού. Επομένως, θα πρέπει να γίνεται σταδιακά Κόψτε το σιγά σιγά για να έχει καλή εμφάνιση.

Εξάλλου Το κλάδεμα έχει να κάνει με το να διατηρείτε το φυτό σας υγιές. Εν ολίγοις, θα πρέπει να αφαιρέσετε τις καφέ ή κίτρινες άκρες και τα φύλλα που πεθαίνουν ή έχουν καταστραφεί.

Φιλόδενδρο Εκστρατεία Bloody Mary

Το Philodendron Bloody Marys είναι πολύ εύκολο να πολλαπλασιαστεί.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι καλύτερες εποχές για να κλαδέψετε τα άκρα του στελέχους. οι ρίζες μπαίνουν εύκολα Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φυτέψετε τους μίσχους σε υγρό έδαφος ή νερό. μετά γης

Ακολουθούν μερικές τεχνικές πολλαπλασιασμού του philodendron bloody mary.

 • μοσχεύματα στελέχους
 • μοσχεύματα φύλλων
 • σπόρος
 • Τοποθετήστε ένα πάτωμα ή ένα σκαμπό
 • στρώμα αέρα

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις μεθόδους διάδοσης.

Όσον αφορά τον πολλαπλασιασμό των σπόρων, η διαδικασία είναι πολύ πιο αργή. Εν τω μεταξύ Το σύστημα αερισμού είναι κατάλληλο μόνο για έμπειρους καλλιεργητές.

Το Philodendron Bloody Mary πολλαπλασιάζεται με μοσχεύματα.

Τα μοσχεύματα βλαστών και τα μοσχεύματα φύλλων είναι οι πιο εύκολες και πιο συχνά χρησιμοποιούμενες τεχνικές πολλαπλασιασμού.

Καθώς αυτή είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για τον πολλαπλασιασμό του Philodendron Bloody Marys, ακολουθούν μερικές μέθοδοι:

 • Πάρτε το στέλεχος από ένα ώριμο και υγιές Philodendron Bloody Mary Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, κοφτερό μαχαίρι και κόψτε περίπου 6 ίντσες από το στέλεχος.
 • Πάρτε ένα στέλεχος με τουλάχιστον τρία φύλλα και τσιμπήστε την κάτω πλευρά των φύλλων.
 • Τώρα ετοιμάστε υγρό χώμα ή νερό και φυτέψτε την άφυλλη πλευρά του στελέχους.
 • Οι μίσχοι πρέπει να έχουν βάθος τριών ιντσών σε υγρό έδαφος.
 • για να γίνει η ανάπτυξη ταχύτερη και καλύτερη Η άκρη του δενδρυλλίου πρέπει να βυθιστεί σε ορμόνη ριζοβολίας. αλλά μην ανησυχείς Αυτό το μέρος δεν είναι πραγματικά απαραίτητο. Αλλά αν θέλετε να επιταχύνετε Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα γιατί είχαμε μεγάλη επιτυχία χρησιμοποιώντας την παρακάτω αυξητική ορμόνη.

Bonide Bontone II Rooting Powder, 1,25 oz, έτοιμη προς χρήση σκόνη επιταχυντή ανάπτυξης ριζών για φυτά εσωτερικού χώρου και μεταμοσχεύσεις.

 • Τώρα τοποθετήστε το κόψιμο σε θέση με ζεστές θερμοκρασίες και άφθονο ηλιακό φως. Αλλά το φως δεν πρέπει να χτυπά απευθείας τα φυτά σας. γιατί θα προκαλέσει το θάνατο του κλάδου πριν να δημιουργηθεί η ρίζα
 • Μετά από μερικές εβδομάδες, μόλις βρείτε τις ρίζες. Τώρα μπορείτε να μεταμοσχεύσετε τα σπορόφυτα σε ένα κατάλληλο δοχείο και να τα μεταχειριστείτε σαν ενήλικη Philodendron Bloody Mary.

Πώς κάνεις επανεκκίνηση;

λόγω της ταχείας ανάπτυξης Θα βρείτε τον εαυτό σας να μεταφυτεύει το Philodendron Bloody Mary νωρίτερα από τα άλλα φυτά εσωτερικού χώρου σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε εάν το φυτό σας χρειάζεται μεταφύτευση είναι να εξετάσετε το ριζικό σφαιρίδιο. Όταν οι ρίζες αρχίζουν να φράζουν τις άκρες της γλάστρας ή να σχηματίζουν μια σφιχτή συστάδα. Είναι ένα σημάδι ότι το φυτό σας αναζητά περισσότερο χώρο.

Ιδανικά Θα πρέπει να μεταμοσχεύσετε τα φυτά σας σε δοχεία με διάμετρο δύο ίντσες. Αν και μπορεί να θέλετε να αγοράσετε μεγαλύτερο μέγεθος. αλλά δεν πρέπει

Για να διατηρήσετε το φυτό σας χαρούμενο και υγιές, αυξήστε σταδιακά το μέγεθος του δοχείου.

Συμβουλή ειδικών: Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να φυτέψετε μια νέα γλάστρα. Πριν το φιλόδενδρο αρχίσει να μεγαλώνει ξανά την επόμενη σεζόν.

κοινό πρόβλημα

Η υπερχείλιση και η υπερχείλιση είναι κοινά προβλήματα κατά την καλλιέργεια φιλόδεντρων. συμπεριλαμβανομένης της Philodendron Bloody Mary Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να φυτέψετε το φιλόδενδρο σας σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Και συνεχίστε να ελέγχετε κάθε εβδομάδα για να δείτε αν χρειάζεται λίγο νερό.

Το φως του ήλιου είναι επίσης πολύ σημαντικό καθώς το χρώμα των φύλλων μπορεί να αλλάξει και να γίνει καφέ ή θαμπό εάν δεν έχουν αρκετό φως. Εάν δεν λαμβάνετε αρκετό ηλιακό φως Το φυτό σας θα γίνει ποδαράκι.

ασθένειες και παράσιτα

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια παράσιτα και ασθένειες μπορούν να επηρεάσουν το φιλόδενδρο Bloody Mary σας.

έντομο

Τα πιο προβληματικά παράσιτα κατά την ανάπτυξη ενός philodendron Bloody Mary είναι οι αλευρώδεις και οι αφίδες.

Όσο πιο γρήγορα απαλλαγείτε από αυτά τα παράσιτα τόσο το καλύτερο. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα καλύτερα και να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά.

Ελέγχετε τα φυτά σας περιοδικά για να βεβαιωθείτε ότι τα έντομα δεν κρύβονται γύρω από τον κορμό ή κάτω από τα φύλλα.

Εάν δείτε κάποια συμπτώματα εντόμων Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντομοκτόνα ή εντομοκτόνα για να απαλλαγείτε από προβλήματα σφαλμάτων.

Garden Safe 80422 Home and Garden Insect Killer Spray 24 Oz 2-pack

Φροντίστε να απομονώσετε πρώτα τα μολυσμένα φυτά για να αποφύγετε τη μόλυνση των άλλων φυτών σας.

ασυλία, ανοσία

Δυστυχώς το φιλόδενδρο Συμπεριλαμβανομένου του Philodendron Bloody Mary δεν είναι ανθεκτικό στις ασθένειες.

Οι κοινές ασθένειες που μπορούν να επηρεάσουν τα φυτά σας περιλαμβάνουν την κηλίδα των φύλλων Xanthomonas, την κηλίδα των φύλλων Pseudomonas και την ερυθρά της Erwinia.

Τα κύρια συμπτώματα αυτών των ασθενειών είναι η αργή ανάπτυξη των φυτών, οι τρύπες, οι πληγές και τα κίτρινα φύλλα.

Εάν το philodendron Bloody Mary αναπτύσσεται σε ακραίες συνθήκες ή κάτω από λιγότερο από ιδανικές συνθήκες. Είναι πιθανό να έχει μολυνθεί από μία από αυτές τις ασθένειες.

Το καλύτερο λοιπόν που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα είναι να τα αποτρέψετε εξαρχής.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι τα φυτά βρίσκονται σε κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης και καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους στη σωστή ποσότητα.

Ελέγξτε και επιθεωρήστε το φυτό σας κάθε φορά που κλαδεύετε. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σημάδια αποχρωματισμού ή μη φυσιολογικής ανάπτυξης γύρω από τους μίσχους ή τα φύλλα του φυτού.

πού μπορώ να βρω Φιλόδενδρο Bloody Mary προς πώληση;

Τα φιλόδενδρα όπως το Bloody Mary είναι σημαντικά φυτά, επομένως, αν και σπάνια, Αλλά μπορείτε εύκολα να τα αγοράσετε online. Ειδικά σε δημοφιλείς διαδικτυακές αγορές όπως το Facebook Marketplace και το Etsy.

Το φυτώριο της περιοχής σας μπορεί να έχει προς πώληση ένα philodendron Bloody Mary, οπότε φροντίστε να το ελέγξετε!


Προτεινόμενη Πίστωση εικόνας: Tahanan Lundian ni Maria

Τελευταία ενημέρωση στις 11-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το API διαφημίσεων προϊόντων της Amazon.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *