Bestva BAT W400 WIFI Controller LED Grow Light: Η σύστασή μας για υγιή φυτά

MicroVeggy

Είστε λάτρης των φυτών που κατοικείτε σε περιοχές χωρίς άμεσο ηλιακό φως; Τα φυτά εσωτερικού χώρου σας χρειάζονται περισσότερο φως για να συντεθούν και να αναπτυχθούν σωστά; σε αυτήν την κριτική Ρίχνουμε μια ματιά στα ιδανικά φώτα ανάπτυξης για να λύσουμε τα προβλήματα φωτισμού των φυτών σας. Αυτή η κριτική αφορά το BESTVA BAT W400 Dimmable LED Grow Light.

Σύντομη επισκόπηση της εταιρείας

Η BESTVA είναι μια αναπτυσσόμενη μάρκα φωτισμού με έδρα την Καλιφόρνια. που παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και επεκτείνει τον φωτισμό Παράγουν φώτα ανάπτυξης με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας όπως Meanwell driver, Samsung LM301B, ελεγκτή ή ψύκτρα αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Η BESTVA κατασκευάζει κυρίως Quantum Boards και LED Grow Lights.

Η εταιρεία βεβαιώνει ότι οι τιμές απόδοσης των λαμπτήρων είναι από τις καλύτερες στον κόσμο ενώ προσφέρουν προσιτές τιμές.

Γιατί χρειάζεστε φώτα ανάπτυξης;

Αν είσαι πραγματικός κηπουρός Γνωρίζετε ότι η καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικούς χώρους σε χαμηλό φωτισμό μπορεί να είναι μια τρομακτική εργασία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ζείτε σε μια περιοχή με πολύ λίγο ηλιακό φως σε σύγκριση με χώρες κοντά στον ισημερινό.

Οι χώρες που βρίσκονται στην κορυφή του βόρειου ή του νότιου ημισφαιρίου δεν είναι γνωστές για τα τροπικά τους κλίματα. Επομένως, οι λάτρεις της φύτευσης σε τέτοιες περιοχές τείνουν να υποστηρίζουν τη φύτευση με τεχνητά φώτα ή φώτα με την ίδια συχνότητα φωτός με το ηλιακό φως.

Προσωπικά τείνω να χρησιμοποιώ φώτα ανάπτυξης κατά τη διάρκεια του χειμώνα. (Προφανώς λόγω έλλειψης ηλιακού φωτός) λειτουργεί πάντα όπως αναμένεται. Το δέντρο μου φυτρώνει καλά.

λόγω των καλών αποτελεσμάτων Οπότε δεν χρησιμοποιώ φώτα ανάπτυξης το χειμώνα. Ξεκίνησα όμως να το χρησιμοποιώ την άνοιξη και το φθινόπωρο. Ως αληθινός λάτρης των φυτών Έχω επίσης μια σκηνή φυτών εσωτερικού χώρου για τα φυτά μου. Γιατί χρειαζόμουν ένα κατάλληλο περιβάλλον όπου η υγρασία, η θερμοκρασία και το φως ελέγχονται εύκολα.

Αν σας ενδιαφέρει, ορίστε η σκηνή ανάπτυξης που αγόρασα τότε.

VIVOSUN S425 4x2 Grow Tent, 48'x24'x60' High Reflective Mylar με παράθυρο παρατήρησης και πλάκα δαπέδου για Hydroponics Indoor Plant για VS2000

Πότε άρχισα να χρησιμοποιώ το LED ελεγκτή WiFi Bestva Pad W400;

Η Pestwa επικοινώνησε μαζί μου για να δοκιμάσει το Pestwa BAT W400 στα φυτά εσωτερικού χώρου μου. Δοκίμασα ειδικά αυτό το φως στα φυτά μου φιλόδενδρο.

Μετά από δοκιμή αυτού του φυτού ανάβει για ένα μήνα. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τα αποτελέσματα. Το philodendron μου είναι εκπληκτικά υγιές, ζωντανό και πολύχρωμο!

BESTVA BAT W400 Dimmable LED Light: Μια γρήγορη ανασκόπηση

Το φως ανάπτυξης LED BESTVA BAT W400 προσφέρει ισχύ πλήρους φάσματος 400 W, ιδανικό για την καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικούς χώρους.

Το αναπτυσσόμενο φως συνοδεύεται από 448 διόδους SAMSUNG LM310, με δυνατότητα ρύθμισης ρύθμισης και σύνδεση στο WLAN σας. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγχετε, να προγραμματίζετε, να χρονολογείτε ή να μειώνετε το φως χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά που αναπτύχθηκε από την εταιρεία.

Η λυχνία LED BESTVA BAT W400 με δυνατότητα ρύθμισης φωτισμού LED είναι επίσης εύκολη στην εγκατάσταση. Πιστοποίηση IP65 για χώρους με υψηλή υγρασία Για να μην αναφέρουμε ότι είναι αναδιπλούμενο!

Βασικά χαρακτηριστικά του BESTVA BAT W400 Dimmable LED Grow Light

 • Ειδικά χαρακτηριστικά: Έλεγχος WLAN/App, ρυθμιζόμενο ύψος, κρεμάστρα και αναδιπλούμενο.
 • Εγγύηση: πέντε χρόνια
 • Βάρος: 18,9 κιλά
 • Αδιάβροχο: Προστασία IP65
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος: 32 βαθμοί Φαρενάιτ έως 104 βαθμοί Φαρενάιτ
 • Συχνότητα: 50/60 Hz
 • Ρεύμα: 120V:3,5A / 208V:2,1A / 240V:1,8A / 277V:1,5A
 • Αποδοτικότητα: 2,9 µmol/J
 • Τάση: 100 έως 277 βολτ
 • Περιοχή Κάλυψης: 4′ x 4′
 • Spectrum: Full Spectrum
αυξανόμενο φως

δύναμη:

 • Η κατασκευή είναι στιβαρή και ανθεκτική λόγω των ποιοτικών υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με τη δύναμή του. Δεν είναι φτηνό κατασκευασμένο φως, αλλά είναι ανθεκτικό.
 • Δεν δημιουργεί πολύ θόρυβο Αυτό είναι ιδανικό αν έχετε οικογένεια, φίλους ή γείτονες κοντά.
 • Αναδιπλούμενο που καθιστά πολύ εύκολη τη φόρτωση και τη ρύθμιση. Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να το συσκευάσετε και να το αποθηκεύσετε για αργότερα.
 • Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να το κρεμάσετε σε μια σκηνή καλλιέργειας ή στην οροφή. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόσθετο εξοπλισμό – τα πάντα περιλαμβάνονται στο κουτί.
 • Μου αρέσει να χρησιμοποιώ την εφαρμογή για τον έλεγχο των ρυθμίσεων αυτού του φωτός.
 • Dimmable, το οποίο είναι σημαντικό λόγω της ισχυρής απόδοσης φωτός. Αυτό σημαίνει ότι έχει την ευελιξία να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των φυτών.
 • παρέχουν πλήρες φάσμα σαν ηλιοφάνεια για να αναπτυχθούν σωστά τα φυτά σας
 • παρέχει αρκετό φως Κατάλληλο για φυτά που αγαπούν το φως όπως τα φιλόδεντρα.

Κακό:

 • Είναι λίγο βαρύ, αλλά αυτό αντανακλά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Φως ανάπτυξης LED με ρυθμιζόμενο BESTVA BAT W400: σε βάθος ανασκόπηση

Σε αυτή την ενότητα θα εξηγήσω όλες τις λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μείνετε συντονισμένοι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα!

πλήρες φάσμα

Όταν ξεκίνησα ως καλλιεργητής εσωτερικού χώρου Γύρισα σε φθηνά LED που δίνουν μόνο μπλε και κόκκινο φως.

Το χρώμα του φωτός ονομάζεται επίσης μήκος κύματος. ειδικά Το μπλε και το κόκκινο μήκη κύματος λέγεται ότι είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά και είναι τα φωτεινά φάσματα όπου η διαδικασία της φωτοσύνθεσης φτάνει στο αποκορύφωμά της.

φάσμα φωτός

Αλλά ως πραγματικός λάτρης των δέντρων Ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φυσικό φως του ήλιου. Καθώς το ηλιακό φως είναι γνωστό ότι παρέχει φως πλήρους φάσματος. Οπότε πιστεύω ότι το φως πλήρους φάσματος θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα για τα φυτά εσωτερικού χώρου μου.

ισχυρό αναπτυσσόμενο φως

Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές κατά την επιλογή ενός φωτός ανάπτυξης. Άλλωστε, ένα αδύναμο φως ανάπτυξης δεν θα βοηθήσει τα φυτά σας να παράγουν τροφή μέσω της φωτοσύνθεσης.

Ο ρυθμιζόμενος λαμπτήρας LED BESTVA BAT W400 χρησιμοποιεί 448 τεμάχια διόδων Samsung LM301, παρέχοντας ισχυρό φωτισμό.

Φάσμα φωτός LED

Η Samsung κατασκευάζει τις καλύτερες και καλύτερες δίοδοι εκπομπής φωτός (LED) στην αγορά και η δίοδος LM301 έχει φωτεινή απόδοση 220 lm/W.

Όταν χρησιμοποιώ BESTVA BAT W400 με ρυθμιζόμενο LED που αναπτύσσουν φώτα στα φυτά μου φιλόδεντρο. Παρατήρησα ότι τα φύλλα του ήταν πιο ψηλά και τα χρώματα ήταν πιο φωτεινά. Μου έγινε ξεκάθαρο ότι αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ανάπτυξή τους.

αμυδρός

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σημαντικό γιατί δεν θέλετε το φυτό σας να εκτίθεται στο ισχυρό φως για πολύ. Θυμηθείτε ότι στη φύση ο ήλιος δύει Υπάρχει πάντα ηλιακό φως στα φυτά. Θέλετε λοιπόν να κάνετε το ίδιο.

Κατά τη φύτευση μικροπράσινων στο παρελθόν Το πολύ δυνατό φως είναι επιζήμιο για την ανάπτυξη. Αυτό θα κάνει τις νιφάδες καρύδας που χρησιμοποιώ ως καλλιεργητικό μέσο να στεγνώσουν. γιατί αυτό το φως είναι ρυθμιζόμενο Έτσι μπορείτε να αλλάξετε την ένταση όταν φυτεύετε νεαρά φυτά ή δενδρύλλια.

διακόπτη για να ανάψετε το φως
Δεξί κουμπί ρύθμισης φωτεινότητας Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση στη μέση

Εκτός από το να αλλάξετε τα φώτα για να μεγαλώσετε μόνοι σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός μέσω της εφαρμογής.

εύκολο στη ρύθμιση

Αν και το BESTVA BAT W400 Dimmable LED Grow Light είναι αρκετά βαρύ (περίπου 18,9 λίβρες), δεν είχα κανένα πρόβλημα να το εγκαταστήσω και να το τοποθετήσω στην οροφή της σκηνής μου. Τα φώτα ανάπτυξης ήταν κάθε γωνιά που χρειαζόμουν για να βάλω στη σκηνή μου.

Το BESTVA BAT W400 WIFI Controller LED Grow Light συνοδεύεται από τέσσερις κρεμάστρες. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος. για άλλα φώτα ανάπτυξης το δικό μου πριν Πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά που είναι δύσκολο

έλεγχος εφαρμογής

Αν είστε λάτρεις των φυτών και ταυτόχρονα απασχολημένοι. Θα λατρέψετε τα φώτα ανάπτυξης που συνοδεύουν την εφαρμογή. Εάν δεν έχετε χρόνο ή δεν είστε κοντά στα φυτά σας. Η προσθήκη φωτισμού με μια εφαρμογή είναι σίγουρα πιο βολική.

Εφαρμογή για κινητά για φώτα καλλιέργειας

Στο παρελθόν, πάντα ανάβω ή σβήνω τα φώτα ανάπτυξης με το χέρι. Είναι εύκολο αλλά μπορεί να παραμεληθεί αν ξεχάσετε να μετακινήσετε τα φυτά. Τώρα όμως όλα είναι πολύ εύκολα και βολικά καθώς το Bestva Pad W400 Wi-Fi Controller LED Grow Light Bars συνοδεύεται από μια εφαρμογή. Βγάζει απίστευτα δυνατά φυτά!

αναδιπλούμενο

BESTVA BAT W400 WIFI Controller LED Grow Light Bars είναι μοναδικά φώτα ανάπτυξης καθώς είναι αναδιπλούμενα. Εκτός από τη δυνατότητα παράδοσης Η αναδίπλωση διευκολύνει επίσης τη φόρτωση και τη ρύθμιση. Αν δεν υπάρχουν τέτοιες ιδιότητες Η χειροκίνητη ρύθμιση θα είναι δύσκολη.

ποιότητα κατασκευής

Οι Bestva BAT W400 WIFI Controller LED Grow Light Bars έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής λόγω της χρήσης ποιοτικών υλικών στην κατασκευή τους. με τόσο υψηλή ποιότητα Είναι βέβαιο ότι θα πάρετε την αξία των χρημάτων σας.

Peswa

ειρηνικός

Όταν χρησιμοποιείτε το Bestva BAT W400 WIFI Controller LED Grow Light Bars, δεν θα ακούτε ήχο. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είστε καλλιεργητής που μένει με οικογένεια ή συναδέλφους ή ζει με γείτονες.

IP65 Αδιάβροχο

Επειδή χρησιμοποιώ μια σκηνή για να καλλιεργώ φυτά. Οπότε χρησιμοποιώ και υγραντήρα. Επομένως, τα σταγονίδια νερού είναι φυσιολογικά. Αν χρησιμοποιήσω τα φώτα ανάπτυξης μέσα στη σκηνή χωρίς αδιάβροχο IP65, σίγουρα θα χαλάσει πιο γρήγορα.

Είναι καλό γιατί οι ράβδοι LED Grow Light Controller Bestva BAT W400 WIFI είναι ελεγμένες IP65 και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.

συσκευασία

Όταν έλαβα το Bestva BAT W400 WIFI Controller LED Grow Light, ήταν καλά συσκευασμένο και σε καλή κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι αποδίδει τέλεια λόγω του μοναδικού αναδιπλούμενου σχεδιασμού του.

απελευθέρωση θερμότητας

Ένα μειονέκτημα που είδα με τις ράβδους LED Grow LED Controller WiFi Bestwa Bat W400 είναι ότι ζεσταίνονται πολύ και κάνουν το εσωτερικό της σκηνής καλλιέργειας να είναι αρκετούς βαθμούς υψηλότερο, αλλά για μένα αυτό δεν είναι πραγματικά πρόβλημα αλλά ένα θετικό, ειδικά κατά τη διάρκεια την ημέρα.στο κρύο της άνοιξης, του φθινοπώρου και του χειμώνα

Αντί να ξοδεύετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο σε μια θερμάστρα θερμοκηπίου. Δεν το θέλω Γιατί η ζέστη από τον φωτισμό του δέντρου είναι υπεραρκετή.

Είναι οι BESTVA BAT W400 WIFI Controller LED Grow Light Bars κατάλληλες για όλα τα φυτά;

Απολύτως Είναι γνωστό ότι όλα τα φυτά χρειάζονται το φως του ήλιου για να πραγματοποιήσουν φωτοσύνθεση και να παράγουν τροφή για να διατηρήσουν την ανάπτυξη. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε ένα υγιές και αναπτυσσόμενο φυτό. Φροντίστε να του παρέχετε άμεσο ηλιακό φως.

Το φως του ήλιου είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα ηλιόλουστα φυτά όπως τα φιλόδεντρα.

καλλιεργούν φυτά

μιλήστε για αυτό Εδώ είναι μερικά άρθρα Philodendron και Monstera που έγραψα εάν ενδιαφέρεστε για αυτά τα φυτά:

βγάζω

Αν αναζητάτε τεχνητό φως υψηλής απόδοσης και πλήρους φάσματος, το BESTVA BAT W400 Dimmable LED Grow Light είναι η απάντηση για εσάς. Σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες φωτισμού των φυτών εσωτερικού χώρου σας. Ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμός του Grow Light. Λειτουργίες βοηθητικού προγράμματος/WLAN. και η υψηλή ένταση φωτός το καθιστά μια αξιόλογη επένδυση.

Τελευταία ενημέρωση στις 11-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το API διαφημίσεων προϊόντων της Amazon.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *