20 ιδέες κήπου εσωτερικής κουζίνας

20 ιδέες κήπου εσωτερικής κουζίνας

Θέλετε να αξιοποιήσετε τον αχρησιμοποίητο χώρο στην κουζίνα σας; χρησιμοποιήστε αυτά τα 20 ιδέες κήπου με βότανα κουζίνας Μετατρέψτε τον χώρο σας σε μίνι κήπο!

Αν είστε μανιώδης κηπουρός Θα πρέπει να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τον χώρο στην κουζίνα σας για να καλλιεργήσετε τα αγαπημένα σας φυτά. αυτό είναι το καλύτερο ιδέες κήπου με βότανα κουζίνας Θα γεμίσει την κουζίνα σας με άρωμα βοτάνων!


1. DIY Κήπος με Παράθυρο Ντομάτας

Σας αρέσουν οι ντομάτες; Πώς να το μεγαλώσετε ανάποδα δίπλα στο παράθυρο της κουζίνας σας πλαστικό μπουκάλι και αυτόματο σύστημα ποτίσματος Δείτε DIY για περισσότερες πληροφορίες.

2. Παράθυρο κήπου με βότανα κουζίνας

Χρησιμοποιήστε το μεγάλο, φωτεινό παράθυρο στην κουζίνα σας για να καλλιεργήσετε τα αγαπημένα σας βότανα όπως κρεμμύδια, βασιλικό, θυμάρι και δεντρολίβανο. Βάλτε τα σε μια μικρή κατσαρόλα για να έχετε μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά έτοιμα όποτε τα χρειαστείτε! Διαβάστε αυτό το σεμινάριο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε τη λίστα με τα βότανα που πρέπει να καλλιεργήσετε. εδώ!

3. Κουτί παραθύρου για την κουζίνα

Το παράθυρο δίπλα στο νεροχύτη θα μπορούσε να είναι ένας μικρός κήπος κουζίνας. όπου μπορείτε να καλλιεργήσετε τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα βότανα και λαχανικά. Βρήκαμε την ιδέα εδώ.

4. Λαχανικά

ιδέες κήπου κουζίνας

Υπάρχουν πολλά είδη φυτών κάθετου τοίχου, όπως οι γούνινες θήκες. Μπορείτε να το κρεμάσετε στην κουζίνα σας για να καλλιεργήσετε νόστιμα βιολογικά φυτά.

5. Μικρά ντουλάπια κουζίνας κήπου

Η κουζίνα σας έχει πολύ φωτεινό παράθυρο; Χρησιμοποιήστε αυτό το φως προς όφελός σας και καλλιεργήστε βότανα για το σπίτι στην κουζίνα!

6. Κρεμαστός κήπος με βότανα κουζίνας

Επιλέξτε βότανα εσωτερικού χώρου από τη λίστα και κρεμάστε τις γλάστρες στο παράθυρο της κουζίνας μέσα από τις κουρτίνες.

7. Κουζίνα Suan Pa

Μοναδικές ιδέες για λαχανόκηπους

Εάν η αγάπη σας για τα δέντρα υπερβαίνει τα όρια του διαθέσιμου χώρου Τι θα λέγατε να δημιουργήσετε ένα δάσος εσωτερικού χώρου όπως αυτό;

8. Κάθετες σχάρες για την κουζίνα

Δημιουργήστε έναν μίνι κήπο στην κουζίνα σας χρησιμοποιώντας κάθετα ράφια Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνιση του χώρου. Σου δίνει όμως και φρέσκα βότανα όποτε τα χρειαστείς!

9. Μικρός κάθετος κήπος για την κουζίνα

Εκμεταλλευτείτε τον αχρησιμοποίητο χώρο πίσω από την πόρτα της κουζίνας και προσθέστε λίγο πράσινο χρησιμοποιώντας κοίλες άγκυρες! Περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ!

10. Κήπος με βότανα κουζίνας DIY

διάταξη λαχανόκηπου

Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το εύκολο DIY είναι ένα ξύλινο πάνελ με ενσωματωμένα συρτάρια. Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας βότανα σε ένα βάζο για καθαρή εμφάνιση.

Για εκπληκτικά φυτά εσωτερικού χώρου για να αναπτυχθούν σε εσωτερικούς χώρους, κάντε κλικ. εδώ!

11. ημιώροφο για κουζινοκηπο

Ένας απλός τρόπος για τις αστικές κουζίνες να χρησιμοποιούν ημιώροφους για την καλλιέργεια των βοτάνων σας. Ένα παράθυρο θα τους παρέχει φως για βέλτιστη ανάπτυξη.

12. Κήπος με παράθυρο κουζίνας

ιδέες για λαχανόκηπους στο σπίτι

Ένα μεγάλο παράθυρο που δέχεται άφθονο ηλιακό φως είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να καλλιεργήσετε επιπλέον φυτά. όχι μόνο βελτιώνουν την εμφάνιση αλλά και φέρνει ηρεμία στο χώρο σας!

13. Mini Herb Garden

Ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να καλλιεργήσετε βότανα στην κουζίνα – αγοράστε ένα κιτ καλλιέργειας ή ξεκινήστε υδροπονία.

14. Κάθετο ξύλινο ράφι

Πώς να ξεκινήσετε έναν λαχανόκηπο από την αρχή

Πώς να κρεμάσετε βάζα σε ξύλινες σανίδες για να καλλιεργήσετε βότανα; Υπάρχει ένα είδος άσκησης εδώ.

15. Κήπος στο περβάζι παραθύρου της κουζίνας

Το μεγάλο παράθυρο δίπλα στον πάγκο της κουζίνας είναι το τέλειο μέρος για να επιδείξετε όμορφα φυτά όπως ορχιδέες, ανθούρια, σπαράγγια, φτέρες και ιππείς.

16. Μοντέρνος κήπος κουζίνας

Η καλλιέργεια βοτάνων στον πάγκο και η χρήση της τραπεζαρίας με τσίχλες σε έναν μίνι κήπο θα δεκαπλασιάσει την οπτική γοητεία της κουζίνας σας!

17. Κάθετος κήπος

Μοναδικές ιδέες για λαχανόκηπους

Ένα μικρό κρεμαστό ράφι για την καλλιέργεια βοτάνων κοντά στην περιοχή μαγειρέματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε φρέσκα προϊόντα. Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας πιάτο!

18. Κήπος τοίχου για την κουζίνα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνητό φωτισμό για να καλλιεργήσετε τα αγαπημένα σας βότανα στο σκοτάδι σε μια αρθρωτή διάταξη. Ο ανύπαρκτος χώρος κουζίνας για την καλλιέργεια των καλλιεργειών δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα!

19. Castor Garden

Αγοράστε ένα βαγόνι και τοποθετήστε βρώσιμα φυτά σε αυτό. Μια καλή συμβουλή είναι να μετακινήσετε τα φυτά για να πάρουν περισσότερο ηλιακό φως!

20. Μικρό σετ κήπου για την κουζίνα

Κάντε DIY ένα παράθυρο ή αγοράστε ένα για να καλλιεργήσετε τα αγαπημένα σας βότανα όπως μαϊντανό, σχοινόπρασο και κόλιανδρο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *