Φροντίδα Μηλιάς Καβούρι | Οδηγίες Φύτευσης Μηλιάς Καβούρι

Φροντίδα Μηλιάς Καβούρι |  Οδηγίες Φύτευσης Μηλιάς Καβούρι

Αυτά τα όμορφα δέντρα έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Όχι μόνο εξαιρετικό, αλλά και γόνιμο! Μάθετε τα πάντα για Φροντίδα Μηλιάς Καβούρι εδώ!

Τα καβούρια είναι πολύτιμα όχι μόνο αλλά μόνο για φρούτα αλλά και τα πολύχρωμα λουλούδια που παράγονται την άνοιξη. Είναι ένα από τα καλύτερα φυτά κήπου και είναι πολύ δημοφιλές στις ευρωπαϊκές χώρες. Σχεδόν όλα τα είδη φρούτων καρποφορούν. Δεν είναι όμως όλα τα είδη βρώσιμα. Χωρίζεται κυρίως σε δύο μέρη: πολυτελής και εδώδιμοςΗ εκπληκτική εμφάνιση των χρωμάτων τους είναι απαράμιλλη! να γνωρίσουν Φροντίδα Μηλιάς Καβούρι και αναλυτικές προδιαγραφές!

Δείτε το άρθρο μας σχετικά με την καλλιέργεια μηλιών σε γλάστρες. εδώ!


επιλογή τύπου

Αν ψάχνετε για κάτι να φάτε, προτιμήστε το. Butterball, Centennial ή Chestnut Crumble.Για διακοσμητικούς σκοπούς στεφάνη καβουριού Εξοχος. έκρηξη κοραλλιών και ξέσπασε φωτιά Τα καβούρια είναι ιδανικά για μικρούς χώρους. Νάνοι ποικιλίες και μητέρες αργής ανάπτυξης


τριαντάφυλλο μήλο πολλαπλασιασμό

Μπορείτε να αγοράσετε φυτά σε φυτώρια ή διαδικτυακά. Η καλύτερη εποχή για φύτευση είναι η άνοιξη, το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο. Επιλέξτε μια τοποθεσία που δέχεται 5-6 ώρες ηλιακού φωτός την ημέρα. Σκάψτε μια τρύπα διπλάσια από τη διάμετρο της ρίζας. Προσθέστε τύρφη και λίπασμα στην τρύπα φύτευσης ή στο έδαφος της γλάστρας. Τοποθετήστε το φυτό στην τρύπα και καλύψτε τη ρίζα με χώμα.

Μπορείτε επίσης να τα καλλιεργήσετε από μοσχεύματα. Πάρτε ένα υγιές κλαδί 5 έως 6 ιντσών, βουτήξτε το σε ορμόνη ριζοβολίας και φυτέψτε το σε ένα δοχείο. Ενώ περιμένετε να ριζώσουν τα μοσχεύματα, πρέπει να διατηρείτε νερό για να διατηρείται το έδαφος υγρό.


ύψος και τοποθεσία

Το δέντρο μεγαλώνει σε ύψος 15-25 πόδια με εξάπλωση 10-15 πόδια Πριν από τη φύτευση, επιλέξτε μια τοποθεσία με καλή κυκλοφορία αέρα και ηλιακό φως. νάνες ποικιλίες όπως Λοχίας Τίνα, Firebirdκαι ροζ πριγκίπισσα Αυξάνεται 6-10 πόδια.

εδώ Στοιχηματίζουμε ότι δεν γνωρίζατε ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά γεγονότα για τα δέντρα!


Απαιτήσεις για την καλλιέργεια καβουρόμηλων

τοποθεσία

Όπως κάθε άλλο δέντρο την άνοιξη Τα καβούρια μήλα θέλουν να βρίσκονται στον ήλιο. Η έλλειψη ηλιακού φωτός μειώνει την ποιότητα των λουλουδιών και των φρούτων.

άρδευση

Τις πρώτες μέρες που τα δέντρα δεν πήγαιναν καλά Το τακτικό πότισμα είναι σημαντικό. όταν δημιουργείται Τα καβούρια είναι ανθεκτικά στην ξηρασία. Ωστόσο, θα χρειαστεί να ποτίζετε τακτικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να διατηρήσετε το φυτό υγιές.

γη

Τα τριαντάφυλλα προτιμούν εδάφη με καλή στράγγιση, γόνιμα και αργιλώδη. Αν και το δέντρο είναι κατάλληλο και για άλλα φυτά. Εάν ανησυχείτε για την ποιότητα του εδάφους Προσθέστε πολλή οργανική ύλη για να βελτιώσετε τη δομή.

εδώ Τα καλύτερα νάνοι διακοσμητικά δέντρα που μπορείτε να καλλιεργήσετε!


Φροντίδα Μηλιάς Καβούρι

σάπια φύλλα

Επιστρώστε γύρω από τη βάση του φυτού πάχους 2-4 ίντσες χρησιμοποιώντας ροκανίδια, ψιλοκομμένα φύλλα και ψιλοκομμένο φλοιό. Η απώλεια υγρασίας λόγω θερμότητας μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ανάπτυξη. Μάλτσα όχι μόνο αλλά διατηρούν την υγρασία αλλά επίσης αποτρέπει την υπερθέρμανση του ηλιακού φωτός στο έδαφος

κλάδεμα

Τα μήλα με υδατάνθρακες δεν χρειάζονται πολύ κλάδεμα. Αφαιρέστε τα νεκρά κλαδιά και τους βλαστούς στις αρχές της άνοιξης.

γονιμοποίηση

προς την βρώσιμα είδηΕάν τα φυτέψετε σε έδαφος πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, Τα φυτά δεν χρειάζονται τροφή. Εάν παρατηρήσετε καθυστερημένη ανάπτυξη ή λιγότερα άνθη Ρίξτε λίπασμα ή κοπριά πάνω από τα φυτά. Τα οργανικά λιπάσματα προσθέτουν θρεπτικά συστατικά στο έδαφος χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον.

προς την Διακοσμητική Μηλιά ΚαβούριΧρησιμοποιώντας ένα λίπασμα 10-10-10, σκάψτε μια τρύπα περίπου 5-6 ίντσες βαθιά στη βάση του φυτού για λίπανση. Ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία για να προσαρμόσετε το μέγεθος.

παράσιτα και ασθένειες

Η ψώρα της μηλιάς και η λοίμωξη των φύλλων είναι οι πιο κοινές ασθένειες που προσβάλλουν τα καβούρια. Εκτός από τα κοινά παράσιτα του κήπου όπως οι αφίδες και τα λέπια, Τα κουνέλια και τα ποντίκια μπορούν επίσης να προκαλέσουν προβλήματα. Προσοχή σε τέτοια παράσιτα!


συγκομιδή και αποθήκευση

Καβούρια έτοιμα για συγκομιδή.Μ. Σεπτέμβριος έως Νοέμβριος.Εσείς Μπορείτε να ελέγξετε την ωριμότητα του καρπού από το χρώμα του σπόρου. Το σκούρο καφέ δείχνει ότι ο καρπός είναι έτοιμος για συγκομιδή. Οι λευκοί, πράσινοι ή καφέ σπόροι σημαίνουν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ωριμάσουν.

Το χρώμα ενός ώριμου μήλου καβουριού είναι επίσης σημάδι ωρίμανσης. λόγω των ποικιλιών Παίρνει το μοναδικό χρώμα του φρούτου όταν ωριμάσει.Οι ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου, κίτρινου, πράσινου ή μοβ σημαίνουν ότι ο καρπός είναι έτοιμος για κατανάλωση! Δοκιμάστε το για να δείτε αν είναι σφιχτό και τραγανό με γλυκόξινη γεύση.

Να αποθηκεύσω να παγώσει όλα Μόλις παγώσει, μεταφέρετε σε αεροστεγές δοχείο.

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την καλλιέργεια μήλων feijoa!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *